Alma Beauty Lasers | ALMA BEAUTY REFORM
16221
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16221,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

ALMA BEAUTY REFORM

Huidversteviging en -verstrakking voor gezicht en lichaam

Bevorderen van schoonheid op een natuurlijke manier

  • Vermindert vetvolume
  • Egaliseerd cellulite
  • Re-collageen lift en verstevigt
  • Comfortabele behandeling, zero downtime

Twee technologieën, één mooi resultaat.

Alma Beauty REFORM™ biedt innovatieve technieken en gaat met succes de uitdaging aan om leeftijd gerelateerde imperfecties als rimpels, fijne lijnen, verslapping en futloosheid te verbeteren. REFORM™ biedt oplossingen voor lichaamscontouren, huidverstrakking en cellulite. Alle behandelingen zijn veilig, effectief, geschikt voor alle huidtypes (I-VI) en voor dunne en gevoelige gebieden.

 
 

Gepatenteerde UniPolar™ Technologie

UniPolar™ technologie maakt gebruik van diëlektrische verwarming – gerichte en krachtige verwarming – een unieke technologie die direct een hoge radiofrequentie energie zendt naar het weefsel dat u wilt behandelen via een enkele elektrode. Het leveren van gerichte energie tot 20 mm diep zorgt voor een snelle rotatie van watermoleculen in de huid en genereert een diepe, effectieve en veilige verwarming voor de huid zonder enig ongemak.

Alma_beauty_UniPolar

 

Warmte wordt diep in het weefsel van de huid getransporteerd en werkt op diverse anatomische structuren en locaties, gericht werkend op de vetcellen en collageenvezels. Het resultaat bestaat uit een re-collageen effect, dat de huid lift en verstevigt, het vetcelvolume vermindert, contouren verbetert en cellulite zichterbaar vermindert.

 

brochure_pic249-82

 

Voordelen van Alma Beauty REFORM™

REFORM™ resultaten op zowel korte als lange termijn hebben voordelen van onmiddellijke verstrakking en een natuurlijke, gezonde huidteint als ook een verbetering van de huidstructuur. Deze voordelen garanderen zichtbare lange termijn resultaten en helpen de huid te versterken tegen toekomstige veroudering. Deze behandeling biedt verbetering van collageen aanmaak, lift en verstevigt de verslapte huid.

 

REFORM™
– Versterkt bestaande vezels
– Stimuleert de vorming van nieuw collageen, verbetering van de contouren van het te behandelen gebied en de dikte van de huid
– Verbetert de textuur voor een vitale huidteint
– Vermindert vetcelvolume en vermindert cellulite
– Vermindert vetzuren, waardoor vetcellen uit
accumuleren (voorkomt bulten en kuiltjes/cellulite)
– Versnelt de lymfedrainage voor afvoerstimulatie van gifstoffen uit het weefsel

 

 

Veilig. Comfortabel. Gemakkelijk.

beauty_icons01Alle behandelingen worden uitgevoerd met behulp van In-motion™, een constante beweging van de applicator die geleidelijk warmte opbouwt in het doelgebied..

 

beauty_icons01Gecombineerd met het geïntegreerde Alma’s Glacial Tech™ systeem dat het huidoppervlak koelt en zorgt voor een comfortabele ervaring.

 

De behandelingen hebben geen bijwerkingen zoals kneuzingen, zwelling of pijn en hebben zero downtime. Cliënten kunnen doorgaan met hun dagelijkse activiteiten direct na de behandeling.


beauty_icons01REFORM bevordert een hoge ROI, vanwege de diversiteit van toepassingen die zowel behandelingen voor het lichaam en gezicht mogelijk maken op alle lichaamsdelen, zoals dijen, buik, armen, lovehandles, contourlijnen en decolleté.

beauty_icons01Eenvoudige bediening en ergonomische lichtgewicht toepassingen maken behandelingen eenvoudig te leren en eenvoudig toepasbaar.

Microplasma™ Technologie

Microplasma™ geeft microperforaties en verwijdert voorzichtig de buitenste laag van huid, waardoor het zachter en lichter wordt. Deze technologie maakt de vermindering van oppervlakkige pigmentatie mogelijk, oogt zichtbaar vitaler, maakt de huid egaler en geeft een gezonde, levendige gloed. Het verbetert de conditie van vergrote of verstopte poriën, striae en milde acne.

 

Betere resultaten

Microplasma™ gebruikt elektromagnetische pulsen die microkanaaltjes produceren in de huid. Dit effect creëert een direct kanaal naar de dieper gelegen weefsels. Het proces van celstofwisseling wordt door deze actie intens aangezet. In combinatie met ablatief werken, waarmee verheven huid worden afgebroken, zal het weefsel zich snel herstellen met als resultaat een glad huidoppervlak geven.

 

brochure_pic249-1401N  brochure_pic249-1402N

Safe. Comfortable. Convenient

Treatments to All Areas

Value That Simply Adds Up

UniPolar™


11_03

11_0511_06

NIR

11_07

” Skin cellulite can be improved with a new Unipolar radiofrequency device. Histologic changes suggest skin tightening as the method of improvement. No undesired complications of the skin or lipid metabolism were noted. 

 

David J. Goldberg, MD, Skin Laser and Surgery Specialists of NY/NJ, New York, New York