HUIDVERJONGING

Alles omvattende huidverjonging

Revitaliseren van de natuurlijke schoonheid

  • Uniforme huidskleur en textuur
  • Minder behandelingen, snellere resultaten
  • Veilig, met snelle hersteltijd
  • Alle huidtypes, ook voor de donkere huid

 

Alma Beauty REJUVE™ biedt een breed scala aan behandelingen voor gezicht en lichaam. Behandelingen zijn geschikt voor alle huidtypes (I-VI) en volledig veilig voor dunne en delicate gebieden, zoals de nek en decolleté, evenals handen, armen en striae. Resultaten omvatten een verbetering in het uiterlijk van casculaire en pigmentvlekken, porie verkleinen, verbeterde stevigheid en textuur voor een soepele, zijdezachte en glanzende huid.

Dye-PL™ Technology

Precisie voor duidelijke resultaten voor gepigmenteerde en vasculaire laesies
Dye-PL™ technologie (Dye gepulseerd licht) maakt gebruik van licht energie uit een zeer nauwkeurige smalle bandspectrum, voor nauwkeurige behandelingen. Het is zo effectief als laserbehandeling, is veilig, veelzijdig en in kosten lager. Met de smalle bandfilter om de golflengte te beperken is optimaal bereik voor een optimale absorptie door de melanine, hemoglobine en oxyhemoglobine. De selectieve vernietiging (fotothermolyse) van deze chromoforen vermindert pigmentvlekken en vasculaire laesies.

Dye-VL 500-600 nm voor lichte huid

Dye-SR 550-650 nm voor donkere huid

AFT™ Technology

Optimaal gebruik. Optimale effectiviteit.
Dye-PL technologie is gebaseerd op Alma’s AFT™ (Advanced Fluorescentie Technology), een geavanceerde vorm van IPL. AFT™ biedt efficiënter energiegebruik gebruik per puls, meer veiligheid, langere levensduur van de applicator en verbeterde klinische resultaten. AFT™ zet ongebruikte UV-licht om de optimale spectrum voor een effectieve behandeling.

 

 

High Power NIR Technology

De High Power NIR (Near Infrared Technology) lamp geeft licht in het nabije infrarood spectrum en verhoogt de huidtemperatuur met een piekvermogen van 1300 nm voor diepe penetratie. Dit mechanisme zorgt voor een veilige en effectieve diep-dermale verwarming en stimuleert de vorming van nieuw collageen, waardoor contouren verstrakken, de huid compacter en egaler wordt en geeft de huid een jeugdige teint.

 

brochure_pic249-13

Meer comfort met Glacial Tech™

beauty_icons02

 Glacial Tech™ is Alma Beauty’s gelijktijdige contact-  koelmechanisme. Met behulp van een koude saffier tip wordt de huid tijdens de behandeling gekoeld. Door het bereiken van een temperatuur van -3 °C minimaliseert de behandeling het risico van oppervlakkige brandwonden.

 

beauty_icons06Dye behandelingen kunnen stationair worden uitgevoerd met de stationaire delivery methode of het gebruik van de In-motion™ techniek, waarbij geleidelijke opbouw van warmte is en meer comfort biedt voor de cliënt.

 

 

“Always better together”

De combinatie van Alma’s exclusieve Dye-PL en AFT™ technologieën richt zich op alle lagen van hyperpigmentatie, inclusief de donkere huid en alle soorten van gepigmenteerde en vasculaire laesies.

Meer comfort met Glacial TechTM

Geschikt voor alle huidtypen

Waarde creëren is nu eenvoudiger dan ooit

Pigmented Lesions


Vascular Lesions


Microplasma


pic