LASERONTHARING

Ultimate Hair Removal Technology

No Pain. All Gain.

  • Pijn vrij
  • Bewezen veilig
  • Alle huidtypes en alle huidgebieden
  • Het hele jaar, zelfs huidtype 5/6!

Een nieuwe kijk op een tijdloos probleem

Alma Beauty REMOVE™ biedt de veiligste en meest effectieve oplossing voor haarverwijdering, gebaseerd op vooruitlopende technologie, veelzijdigheid in bediening en gemak in toepassing. U bent met deze techniek in staat om alle huid-tinten en het breedste scala van haartypes, 365 dagen per jaar te behandelen. De behandeling is vrijwel pijnloos, snel en comfortabel en biedt uw klanten de prachtige, zijdezachte gladde huid.

Gepatenteerde SHR™ Technology

REMOVE™ bereikt superieure resultaten dankzij het gebruik van de gepatenteerde SHR™ technologie, die wereldwijd erkenning heeft verdiend en wordt wereldwijd toegepast in top niveau klinieken.

Deze techniek werkt door het geleidelijk verwarmen van de dermis tot een temperatuur die effectief de haarzakjes beschadigt en voorkomt dat ze terugkomen, zonder schade toe te brengen aan de omliggende huid.
De haarfollikels worden niet blootgesteld aan een enkele puls van hoge energie, wat schade kan geven aan de huid, maar zij ontvangen meerdere, korte, lage energie impulsen totdat er genoeg warmte energie wordt gegenereerd om het haarzakje effectief te beschadigen.

brochure_pic24

Pijn vrij

beauty_icons06

De In-motion™ techniek met SHR maakt het mogelijk om de applicator herhaaldelijk over het te behandelen gebied te bewegen. Hierdoor wordt de energie geleidelijk aan verdeeld over de gehele grid en niet alleen bij de haarfolikel. In-motion™  verwarmt en beschadigt de haarzakjes collectief, waarbij een volledige dekking wordt gegarandeerd en hiermee de resultaten drastisch verbeteren.

 

brochure_pic2

Behandeling m.b.v. een grid

 

Geschikt voor alle huidtypes het hele jaar door

beauty_icons01

REMOVE™ biedt een zeer effectieve ontharingstechnologie: SHR is bewezen in meerdere klinische studies als de veiligste ontharingtechnologie voor alle huidtypes (I-VI). SHR’s unieke, geleidelijke verwarming en energie verdeling is speciaal ontworpen om het risico van huidschade te beperken, ongeacht het pigment niveau, waardoor het zelfs voor donkere en gebruinde huiden veilig en effectief werkt. Blootstelling aan de zon is ook minder schadelijk voor de huid na SHR behandeling.

 

Voelt koel en comfortabel aan

beauty_icons02

Door de  gelijkmatige koeling van de Glacial Tech™, de koude saffier tip, wordt het risico van oppervlakkige brandwonden tijdens de behandeling geminimaliseerd. Dankzij het behalen van een minimum temperatuur van -3 °C koelt Glacial Tech™ het huidoppervlak gedurende langere tijd. De Glacial Tech™  vervangt hiermee de noodzaak voor gekoelde lucht/packs of plaatselijke verdoving. De behandeling biedt comfort, door een pijnvrije behandeling zonder downtime, zodat uw cliënten na behandeling dagelijkse activiteiten kunnen uitvoeren, zelfs een workout in de sportschool!

 

Bereik meer in minder tijd

beauty_icons03

Een verscheidenheid aan applicators bieden snelheid tijdens het uitvoeren van de behandeling en maken het mogelijk om elk deel van het lichaam, zelfs de kleine en gevoelige gebieden, te behandelen. De applicators staan toe om meer behandelingen uit te voeren in minder tijd en verhogen rendement en snelheid van uw behandelingen.

beauty_icons04

In een paar minuten kan haar van een volledige rug of andere, moeilijk te bereiken  gebieden zoals oren, neus en tussen de wenkbrauwen worden verwijderd. Nu kunt u uw omvang van behandelingen verbreden, klanttevredenheid verhogen en omzet verhogen.

 

Verbeter uw reputatie, relaties en omzet

beauty_icons05

REMOVE™ behandelingen zijn gemakkelijk voor u als behandelaar alsmede voor uw cliënten. Door de eenvoudige en pijnvrije werkwijze zullen uw cliënten met tevredenheid aanvullende gebieden van het lichaam laten behandelen en behandelingen bij relaties aanmoedigen. Deze voordelen zullen aanzienlijk potentiële inkomsten verhogen en verhogen de reputatie van uw instituut. REMOVE™ kan tijdens alle seizoenen van het jaar worden uitgevoerd en biedt hiermee een uitbreiding van ontharingsbehandelingen het hele jaar door.

Een oplossing voor alle huidtypes het hele jaar

Werk koel, rustig en comfortabel

Meer bereiken in minder tijd

Verbeter uw reputatie, relaties en inkomen

“Dit type laserontharing vertegenwoordigt een paradigma verschuiving van conventionele tendens en is een belangrijke en invloedrijke procedure. De SHRmodus zorgt voor een nieuw niveau van veiligheid voor de donkere huid zonder afname van resultaat en werkzaamheid.“

 

Dr. Martin Braun MD, Vancouver Laser & Skin Care Centre, Vancouver, BC, Canada