ALMA BEAUTY REBOOST

ALMA BEAUTY REBOOST EEN GEZONDE, STRALENDE, AANTREKKELIJKE HUID ZOU NORMAAL MOETEN ZIJN

Stress, vervuiling, uv-straling en onevenwichtige voeding kunnen allemaal een negatieve invloed hebben op onze huid. Wanneer we ouder worden, wordt onze huid vaal, er verschijnen fijne lijntjes en rimpels en kan de textuur van onze huid ruw en ongelijkmatig worden. Een goede huidverzorging is essentieel voor het behouden van de vitaliteit en gloed van een gezonde, jeugdige huid.

Alma Beauty, een submerk van Alma Lasers, de leider op het gebied van medische technologie, heeft een geavanceerde huidverjongingsoplossing ontwikkeld die huidonvolkomenheden behandelt en die direct resultaat oplevert. ALMA BEAUTY REBOOST.


Accepteer marketing-cookies
om deze video te kunnen bekijken

THE REBOOST KIT

Bij The REBOOST krijgt u nu de PixelPen en de “YOUTH B(OX)” -behandelkit van Mimi Luzon

reboost-YOUTH-B(ox)

ALMA BEAUTY REBOOST gebruikt de kracht van akoestische trillingen om de effectiviteit van de volledige huidbehandelingssessie te verbeteren – vanaf het reinigen en scrubben tot het aanbrengen en binnendringen van therapeutische dermatologische ingrediënten.

REBOOST zendt akoestische golven van mechanische druk naar de huid. Deze zorgen voor een duw- en trekbeweging, waardoor de huid gescrubd wordt waarbij dode huidcellen en het teveel aan talg wordt verwijderd. De akoestische vibraties zorgen er ook voor dat gasachtige belletjes in de huidbarrière, of de hoornlaag, zich snel uitzetten en weer in elkaar zakken. Hierdoor wordt de dubbele lipidelaag ontregeld, waardoor kloven en poriën ontstaan met een diameter van 25-75 micrometer. Dit verhoogt de soepelheid van de lipiden in de hoornlaag.

Een betere soepelheid van het subepidermale weefsel leidt ertoe dat lokaal aangebrachte ingrediënten dieper en effectiever in de huid kunnen doordringen. Zowel hydrofobe als hydrofiele stoffen worden effectief afgegeven op de beoogde weefseldiepte en blijven werkzaam tot 30 minuten na toediening, voor maximaal effectief huidherstel en esthetische verbetering.

Op basis van meerdere klinische onderzoeken en uitgebreide laboratoriumtests is bewezen dat de REBOOST-technologie de werkzame bestanddelen tot ver onder de huidbarrière kan afgeven en is er een positieve verandering aangetoond in hoe de huid er na elke behandeling uitziet.

De REBOOST-behandeling is makkelijk toe te dienen, veilig voor alle huidtypen en kan het hele jaar door uitgevoerd worden. Patiënten hebben geen last van ongemak en hebben geen tijd nodig om te herstellen en de resultaten zijn direct en spectaculair.

reboost-IMPACT-EXPERT

PixelPen

 

PixelPen is een fractioneel vibrerend apparaat met micronaaldjes dat voor de behandeling een gaatje maakt in de huid. Deze gaatjes, in combinatie met REBOOST’s akoestische-druktechnologie, zorgen voor de maximale trans-epidermale afgifte van cosmetische geneesmiddelen en actieve ingrediënten aan de diepere huidlagen.

 

 • Universele, gesteriliseerde wegwerptip.
 • Vibratie in 5 snelheden voor verschillende huidtypen.
 • Meerdere roestvrijstalen naalden van ongeveer 2 mm die vooraf ingesteld/afgemeten kunnen worden op een specifieke penetratiediepte.

De PixelPen is ideaal voor een verbeterde behandeling van huidindicaties zoals huidversteviging en -verjonging, acnelittekens, fijne lijntjes en rimpels en het verminderen van de grootte van poriën.

reboost--PURE-HYALURONIC-ACID

YOUTH B(ox)

 

Het bieden van de voordelen van de Youth B(ox)-serie is nog nooit zo makkelijk geweest als met REBOOST.

ALMA BEAUTY REBOOST wordt nu geleverd met de Youth B(ox)-behandelkit van Mimi Luzon voor een optimaal jonge huid op elke leeftijd.

YOUTH B(ox)” bevat speciale ingrediënten die vooroplopen op het gebied van behandelingen tegen huidveroudering. Alle formules zijn gedurende een aanzienlijke periode getest en toonden fantastische effecten met een algehele verbetering van de conditie van de huid binnen een relatief korte tijd.

100% PUUR HYALURONZUUR

 

CYBER C VITAMINE C-SERUM

 

HGF-JEUGDSERUM

 

MIDDEL DAT COLLAGEEN SYNTHETISEERT

testimonials-Alberta-Ferretti,.Gezichtsverjongingsbehandelingen zijn een absolute must.
Ze maken deel uit van mijn gebruikelijke huidverzorging.

Alberta Ferretti, modeontwerper

BeforeAfter_ReboostB

VOORDELEN

ALMA BEAUTY REBOOST: het diep afgeven van actieve ingrediënten is nog nooit zo makkelijk geweest:

 • Kan veilig het hele jaar door gebruikt worden
 • Diepe hydratatie van de huid
 • Geschikt voor alle huidtypen
 • Verbetert huidonvolkomenheden
 • Onmiddellijk resultaat
 • Weinig tot geen hersteltijd

INDICATIES

Zichtbaar verbeteren van huidonvolkomenheden, waaronder:

 • Huidverjonging
 • Huid bleken
 • Huidversteviging
 • Huidonvolkomenheden
 • Vette of problematische huid

testimonials-Eva-Cavalli“Met Mimi heb ik het gevoel dat mijn huidverzorging in de beste handen is en dat gevoel kan niet worden vervangen. Elke behandeling geeft me een frissere, stralende teint.”

Eva Cavalli, compagnon bij Cavalli