BODY & FACE CONTOURING

Bevordert de schoonheid in haar natuurlijke vorm

  • Vermindert het volume van de vetlaag
  • Maakt cellulite gladder
  • Stimuleert collageen voor lift en versteviging
  • Comfortabele behandeling, geen hersteltijd

Geavanceerde oplossing voor bodycontouring en huidverjonging

Alma Beauty CONTOURING biedt innovatieve technologieën voor succesvolle oplossingen voor ouderdomsgerelateerde problemen van de gezichtshuid, zoals rimpels, fijne lijntjes, huidteint en -verslapping, lichaamscontouren, huidversteviging en cellulite. Alle behandelingen zijn veilig, effectief en geschikt voor alle huidtypen (I-VI), zelfs voor dunne en delicate gebieden.

 

Twee technologieën om uit te kiezen. Eén beeldschoon resultaat.

 

Gepatenteerde UniPolar™ Technologie

De Unipolar™-technologie maakt gebruik van diëlektrische verhitting (een gerichte en krachtige verhitting). Dit is een unieke technologie die hoge radiofrequentie-energie direct op het beoogde weefsel richt via een enkele elektrode. Door afgifte van deze gerichte energie tot 20 mm diep, wordt een snelle rotatie van watermoleculen binnen de huid opgewekt, wat frictie veroorzaakt en een diepe, effectieve en veilige dermale verhitting genereert, zonder ongemak.

ALMA BEAUTY REFORM

Diep binnen het huidweefsel wordt hitte geproduceerd die zich richt op verschillende anatomische structuren en gebieden, en die inwerkt op vetcellen en collageenvezels. Het resultaat omvat een collageen-stimulerend effect, waardoor de huid gelift en verstevigd wordt, en een vermindering van het volume van vetcellen, waardoor het lichaam een mooiere vorm krijgt en de cellulite zichtbaar verbetert.

 

ALMA BEAUTY REFORM

 

High Power NIR-Technologie

 

De NIR (Near Infrared Technology-lamp met hoog vermogen geeft licht af binnen het nabij-infrarood-spectrum om de huidtemperatuur te verhogen, met piekvermogen op 1300 nm voor een diepe penetratie.

Dit mechanisme zorgt voor een veilige en effectieve verhitting tot in de diepe lagen van het huidweefsel waardoor bestaande vezels samentrekken, de vorming van nieuw collageen wordt gestimuleerd en de uitlijning en dikte van de huid worden verbeterd en de huid een jeugdige gloed krijgt.

Alma Reform NIR

 

Blijvende schoonheid rondom

 

Alma Beauty CONTOURING biedt voordelen op zowel de korte als de lange termijn zoals onmiddellijke huidversteviging en een mooie gloed, en tevens een herstructurering van de huidopbouw. Deze voordelen zorgen voor zichtbare resultaten op de langere termijn en helpen de huid zich te weren tegen toekomstige veroudering.

 

Stimulatie van collageen lift en verstevigt slappe huid

– Doet bestaande vezels samentrekken
– Stimuleert de vorming van nieuw collageen, verbetert de huiduitlijning en -dikte
– Verbetert de structuur voor een jeugdige gloed

 

Vermindert volume van vetcellen en verbetert uiterlijk van cellulite
– Doet vetzuren vrijkomen, voorkomt dat vetcellen zich vermeerderen (wat bobbeltjes en kuiltjes veroorzaakt)

– Versnelt de lymfeafvoer om gifstoffen uit het weefsel te verwijderen

 

Veilig. Comfortabel. Gemakkelijk.

 

beauty_icons01Alle behandelingen worden uitgevoerd met behulp van de In-motion™-methode. Hierbij blijft de applicator constant in beweging zodat de hitte in het beoogde gebied geleidelijk wordt opgevoerd.

 

beauty_icons01In combinatie met het geïntegreerde Glacial Tech™-systeem van Alma, dat het huidoppervlak koelt, is een comfortabele ervaring verzekerd.

 

Alle behandelingen hebben geen bijwerkingen, zoals blauwe plekken, zwellingen of gevoeligheid en hersteltijd is niet nodig. Cliënten kunnen direct na de behandeling al hun normale activiteiten hervatten.

 

Waarde die maar blijft groeien

 

beauty_icons01Alma Beauty CONTOURING zorgt voor een hoge ROI, vanwege de veelzijdigheid van de applicators zodat zowel gezichts- als lichaamsbehandelingen kunnen worden geboden voor alle lichaamsdelen, zoals bovenbenen, buik, armen, taille, kaak en decolleté.

 

beauty_icons01Eenvoudige bediening en ergonomische lichtgewicht applicators zorgen ervoor dat de behandelingen makkelijk te leren en uit te voeren zijn, zodat ze gemakkelijk kunnen worden gedelegeerd aan uw personeel.

 

Veilig. Comfortabel. Gemakkelijk

Behandelingen voor alle lichaamsdelen

Waarde die maar blijft groeien

UniPolar™ALMA BEAUTY REFORMCourtesy of Stuart Melnick, M.D., Los Gatos, CA

ALMA BEAUTY REFORM
Courtesy of Dr. Rafael Nunes, Slim Clinique Laser Center, Brazil

 

ALMA BEAUTY;
Courtesy of Dr. Michael Shohat

NIR

ALMA BEAUTY REFORM

” Huidcellulite kan worden verbeterd met een nieuw Unipolar RF-apparaat. Histologische veranderingen wijzen op huidversteviging als methode van de verbetering. Er zijn geen ongewenste complicaties van de huid of vetstofwisseling geconstateerd. 

 

David J. Goldberg, MD, HuidLaser- en chirugie Specialist NY/NJ, New York, New York